f7c849f2-0101-48db-a188-b74f67246675.jpg

2018 Yılında ARTtv'de En Çok İzlenen 10 Video | ARTtvNews

ArtNews

5 yıl önce
Sanatın gündemini tutan, arşiv hizmeti ile güzel sanatlar okullarında öğrencilerin derslerde faydalandığı, akademisyenlerin kaynak olarak kullandığı ve günde binlerce sanatsevere ulaşan ARTtv'de, bu yıl toplamda 150’nin üzerinde sanat etkinliğinin konu olduğu video izlediniz. Hergün ortalama 50.000 sanatseverin ziyaret ettiği arttv.com.tr’de bazı videolar gündeme oturdu ve izlenme rekorları kırdı.
İzlenme oranlarımıza göre yaptığımız araştırma sonucunda ARTtv'de en çok izlenen 10 videoyu sizler için hazırladık.

2018 Yılında ARTtv'de En Çok İzlenen Videolar

Ara Güler Müzesi
 


 

17 Ekim 2018 tarihinde sonsuzluğa uğurladığımız usta fotoğrafçı Ara Güler’in, vefatından kısa bir süre önce Bomontiada içerisinde açılan Ara Güler Müzesi, bu yıl 123 binden fazla gösterim alarak ARTtv’de en çok izlenen video dolu.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/muzeler/diger/ara-guler-muzesi-bomontiada

 

İstanbul’da Deniz Sefası | Pera Müzesi


 
Pera Müzesi ve İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, İstanbul kent tarihinin sosyokültürel yapısına ışık tutan plaj kavramını “İstanbul’da Deniz Sefası: Deniz Hamamından Plaja Nostalji” sergisi, nostalji severler tarafından büyük ilgi gördü ve 119 binden fazla gösterim alarak, listeye ikinci sıradan girdi.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/sergiler/diger/istanbulda-deniz-sefasi-pera-muzesi

 
Ahmet Güneştekin | Ölümsüzlük Odası | Tersane İstanbul
 



Ahmet Güneştekin’in mitoslarla beslenen düşünce dünyasının yaratıcı ve şiirsel bir görünümünü sunduğu Ölümsüzlük Odası, 118 binin üzerinde gösterim alarak listeye üçüncü sıradan girdi.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/sergiler/diger/ahmet-gunestekin-olumsuzluk-odasi-tersane-istanbul

 

Atatürk Evi | Selanik




Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 1881’de, doğduğu, tarihi yapı olan evi, ARTtv'de 116 binin üzerinde gösterim alarak, en çok izlenen 4. video oldu.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/muzeler/diger/ataturk-evi-selanik

Refik Anadol | Eriyen Hatıralar | Pilevneli Gallery




Refik Anadol’un hatırlama sürecinin maddesel boyutlarına ilişkin projesi olan “Eriyen Hatıralar”, ileri teknoloji ve çağdaş sanatın kesiştiği noktadaki temsil imkânlarına yeni açılımlar getirdi. İnsan beyninde anılara erişim esnasında ortaya çıkan dalgaların veri koleksiyonlarına dönüştürüldüğü disiplinler arası işler, izleyicileri Anadol’un hafızaya dair yaratıcı vizyonunun içine çekti. Bu sezon en çok ziyaretçi akınına uğrayan ve sosyal medyada paylaşım rekorları kıran sergi, ARTtv'de 114 binden fazla gösterim alarak, listeye 5. sıradan giriş yaptı.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/sergiler/diger/refik-anadol-eriyen-hatiralar-pilevneli-gallery

 

Türkiye'nin İlk Online Sanat Televizyonu ARTtv 10 Yaşında!




‘‘Sanatla Randevunuz var’’ sloganı ile 1 Ağustos 2008’de İnci Aksoy tarafından kurulan Türkiye’nin ilk online sanat televizyonu ARTtv, bu yıl onuncu yılını kutlarken, en güncel sergileri, sanatçılarla en özel röportajları, Türkiye’den ve dünyadan müzeleri, sanat fuarlarını ve bienalleri sanatseverlerle buluşturmaya devam etti. 10. kuruluş yılımız için hazırladığımız video 114 binden fazla gösterim alarak, 6. sıradan listeye girdi.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/sergiler/diger/turkiyenin-ilk-online-sanat-televizyonu-arttv-10-yasinda
 

Dünya Sanat Günü Basın Onur Ödülü ARTtv'ye




Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği (UPSD)’nin, Dünya Sanat Günü Ödülleri, dün gece (16 Nisan) Pera Palas’ta yapılan Gala Gecesi ile sahiplerini buldu. 10. yılımızı kutladığımız 2018’de, UPSD tarafından Basın Onur Ödülü ARTtv adına kurucumuz Sayın İnci Aksoy’a verildi. Bu video, sanatseverlerin ilgisi ile 111 binden fazla gösterim alarak, listeye 7. sıradan girdi.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/sergiler/diger/dunya-sanat-gunu-basin-onur-odulu-arttvye
 

Anthony Cragg | İnsan Doğası | İstanbul Modern




İstanbul Modern, Beyoğlu’daki geçici mekânındaki ilk süreli sergisinde, heykel sanatçısı Anthony Cragg’in her dönemine ilişkin bir seçkiye yer veren “İnsan Doğası” adlı sergine ev sahipliği yaptı. Bu sergi ARTtv’de 108 binin üzerinde gösterim alarak listeye 8. sıradan girdi.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/sergiler/diger/anthony-cragg-insan-dogasi-istanbul-modern
 

Contemporary İstanbul 18 | Cİ Özel Açılış




Yerli ve yabancı güncel sanatı izleyicilerle buluşturmayı amaçlayan ve her geçen yıl bu amacı doğrultusunda kendine yenilikler katarak yoluna devam eden Contemporary Istanbul (CI), bu sene 13. kez gerçekleşti. ARTtv'de 107 binden fazla gösterim alarak, listeye 9. sıradan girdi.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/sergiler/diger/contemporary-istanbul-18-ci-ozel-acilis
 

1968 Yarım Asırlık Genç | Piramid Sanat





Bedri baykam'ın küratörlüğünde, 1968 Kuşağı'nın 50. yılı vesilesiyle Piramid Sanat'ta yer alan, 68 Kuşağı’na dair arşivsel belgelerin ve görsellerin yer aldığı ''1968 Yarım Asırlık Genç'' adlı sergi, 68 Kuşağı meraklıları ve arşivciler için büyük ilgi oldağı oldu. 106 binin üzerinde gösterim alan video listeye 10. sıradan girdi.

İzlemek İçin Linke TIK'layın.
http://arttv.com.tr/sergiler/diger/1968-yarim-asirlik-genc-piramid-sanat

Hazırlayan: Pınar Saraçoğlu



En Çok Okunanlar